Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen puhdistaminen > Tulostuspään kohdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Tulostuspään kohdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Print Head Cleaning (Tulostuspään puhdistaminen).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Valitse Normal (Normaali)-, Strong (Vahva)- tai Strongest (Vahvin) -vaihtoehto haluamallesi puhdistuksen voimakkuudelle. Special (Erityinen) -vaihtoehdossa käytetään eniten tehoa tulostuspään puhdistukseen, mutta se käyttää myös eniten mustetta.
  7. Kosketa Start (Aloita).
    image
    • Special (Erityinen) -vaihtoehdossa käytetään eniten mustetta tulostuspään puhdistukseen.
    • Käytä Special (Erityinen) -vaihtoehtoa vain, jos käytit aikaisemmin Strongest (Vahvin) -vaihtoehtoa eikä tulostuslaatu parantunut.
  8. Kosketa Yes (Kyllä).
    Laite aloittaa puhdistuksen.
image
(Windows) Voit puhdistaa tulostuspään tulostinohjaimen avulla.