Koti > Skannaus > Skannaus Brother-laitteen painikkeiden avulla > Web Services -protokolla verkossa skannaamiseen (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10) > Skannaus laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Skannaus laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, voit käyttää Web Services -skannausvalikkoa WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
Jos riittämättömän muistin virheilmoitus näytetään, valitse Paperikoko -asetuksen pienempi koko tai pienennä Tarkkuus (DPI) -asetuksen erottelutarkkuutta.
  1. Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).
    Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
  3. Osoita image(Laitteen asetukset).
  4. Napsauta Kaikki asetukset-painiketta.
  5. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  6. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to PC (Skannaa tietokoneeseen).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  7. Valitse Scan to (Skannaa kohteeseen) -vaihtoehto WS Scan (WS-skannaus) -pudotusluettelosta.
  8. Valitse tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tietoja, PC Name (Tietokoneen nimi) -pudotusluettelosta.
  9. Napsauta Submit (Lähetä).
  10. Aseta asiakirja laitteeseen.
  11. Paina samanaikaisesti MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) ja COLOUR COPY (VÄRIKOPIO).