Tavaramerkit

Apple, App Store, AirPrint, Mac, iPad, iPhone, iPod touch, macOS, iPadOS ja Safari ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä Apple Inc. -yrityksen tavaramerkkejä.

Nuance ja PaperPort ovat Nuance Communications, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Wi-Fi® ja Wi-Fi Alliance® ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation rekisteröityjä tavaramerkkejä.

WPA™, WPA2™ ja Wi-Fi Protected Setup™ -logo ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation tavaramerkkejä.

Android, Google Play ja Google Chrome ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, ja Brother Industries, Ltd. käyttää kyseisiä merkkejä lisenssin alaisuudessa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet kuuluvat niiden omistajille.

Mopria ja Mopria-logo ovat Mopria Alliance, Inc. -yhtiön rekisteröityjä ja/tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä ja palvelumerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty.

Kullakin yrityksellä, jonka ohjelmiston nimi mainitaan tässä oppaassa, on omia ohjelmiaan koskeva käyttöoikeussopimus.

Brotherin tuotteissa, liittyvissä tavaramerkeissä ja muussa materiaalissa olevat yritysten tavaramerkit ja tuotteiden nimet ovat kaikki kyseisten yritysten tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.