Koti > Skannaus > Skannaus Brother-laitteen painikkeiden avulla > Skannaus muokattavaan tekstitiedostoon käyttämällä optista tekstintunnistusta

Skannaus muokattavaan tekstitiedostoon käyttämällä optista tekstintunnistusta

Laitteesi voi muuntaa skannatussa asiakirjassa olevat merkit tekstitiedoiksi optisen tekstintunnistusohjelman (OCR) avulla. Voit muokata tätä tekstiä haluamasi tekstinkäsittelyohjelman avulla.
image
Skannaa tekstiksi (OCR) -toiminto on saatavana tietyille kielille.
  1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Napsauta Laitteen skannausasetukset.
  3. Valitse Tekstintunnistus.
  4. Määritä Skannaus-asetukset ja osoita sitten OK.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Sulje.

• Mac

Valitse OK.

6. Aseta asiakirja laitteeseen.
  7. Paina samanaikaisesti MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) ja COLOUR COPY (VÄRIKOPIO).