Koti > Verkko > Määritä verkkoasetukset > Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin painikkeita.

Verkkoasetukset

Toiminto Painike 1 Painike 2 Ohjeet

Ota käyttöön Wi-Fi Protected Setup (WPS) -määrityksen yhden painalluksen menetelmä.

image(Wi-Fi) - Paina painiketta kolme kertaa.

Ota käyttöön Wi-Fi Protected Setup (WPS) -määrityksen PIN-menetelmä.

image(Wi-Fi) - Paina painike viisi kertaa.
Siirry Wi-Fi-tilaan. image(Wi-Fi) image (STOP (LOPETA)) Paina painikkeita samanaikaisesti.

Aseta Wireless Direct päälle.

Tulosta Wireless Direct -tietoarkki.

image(Wi-Fi) image(Paperi) Paina painikkeita samanaikaisesti.
Tulosta verkkoasetusraporttiarkki. image(Wi-Fi) MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) Paina painikkeita samanaikaisesti.

Käynnistä Wi-Fi ja Wireless Direct uudelleen. Ratkaise langattoman verkon ongelmat tämän toiminnon avulla.

image(Wi-Fi) COLOUR COPY (VÄRIKOPIO) Paina painikkeita samanaikaisesti.

Wi-Fi-tila

Toiminto Painike Ohjeet
WLAN-raportin tulostus. image(Wi-Fi) Paina painiketta kerran.

Ota käyttöön tai poista käytöstä Wireless Direct.

image(Paperi) Paina painiketta kerran.

Ota käyttöön tai poista käytöstä Wi-Fi.

MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) Paina painiketta kerran.
Palauta verkkoasetukset. COLOUR COPY (VÄRIKOPIO) Paina painiketta kahden sekunnin ajan.