Lepotilan lähtölaskennan asettaminen

Lepotilan (tai virransäästötilan) asetus voi vähentää virrankulutusta. Laitteen lepotila vastaa virran sammuttamista. Laite herää ja alkaa tulostaa, kun se vastaanottaa tulostustyön. Aseta aikaviive laitteen siirtymiselle lepotilaan näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Ajastin käynnistyy uudelleen, jos laitteella tehdään mitä tahansa toimintoja, kuten tulostustyön vastaanotto.
  • Tehdasasetus on viisi minuuttia.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Sleep Time (Lepoaika).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Syötä Sleep Time (Lepoaika) -kenttä (1-60).
  7. Kosketa Submit (Lähetä).