Koti > Skannaus > Skannaus Brother-laitteen painikkeiden avulla > Skannaus Brother-laitteen painikkeiden avulla

Skannaus Brother-laitteen painikkeiden avulla

Lähetä skannatut valokuvat tai grafiikka suoraan tietokoneellesi.
image
  1. Tee ennen ensimmäistä skannausta seuraavaa:
    1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
      • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
    2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
    3. Osoita image(Laitteen asetukset).
    4. Napsauta Kaikki asetukset-painiketta.
    5. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
      image
      Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
    6. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to PC (Skannaa tietokoneeseen).
      image
      Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
    7. Valitse skannaustyyppi, jota haluat käyttää, Scan to (Skannaa kohteeseen) -pudotusluettelosta.
    8. Valitse tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tietoja, PC Name (Tietokoneen nimi) -pudotusluettelosta.
    9. Napsauta Submit (Lähetä).
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina samanaikaisesti MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) ja COLOUR COPY (VÄRIKOPIO).

Jos järjestelmä kehottaa valitsemaan skannaussovelluksen, valitse luettelosta Brother iPrint&Scan.