Koti > Vianetsintä > Laitteen tietojen tarkistus

Laitteen tietojen tarkistus

1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Maintenance Information (Huoltotiedot).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Tarkista Brother-laitteen sarjanumero, laiteohjelmiston versio ja sivulaskuri.
image
Voit myös tarkistaa Brother-laitteen sarjanumeron ja laiteohjelmiston version tarkistussivun avulla.