Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (Push Button Configuration) -toimintoa, image(Wi-Fi) on käytettävissä laitteen ohjauspaneelissa langattoman verkon asetusten määrittämiseen.
  1. Paina image(Wi-Fi) -painiketta kolme kertaa.
    Wi-Fi-merkkivalo aloittaa vilkkumisen.
  2. Paina langattoman tukiaseman/reitittimen WPS-painiketta.
Jos langattoman laitteen yhdistäminen onnistui, Virran merkkivalo ja Wi-Fi-merkkivalo palavat.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.