Koti > Laitteen asetukset > Laiteasetusten muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla > WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet määrittänyt oman salasanan aiemmin, kirjoita se ja valitse sitten Login (Sisäänkirjaus).
    • Jos et ole määrittänyt omaa salasanaasi aiemmin, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi ja valitse sitten Login (Sisäänkirjaus).
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Login Password (Sisäänkirjaussalasana).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Noudata näytössä olevia ohjeita ja kirjoita salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään.
  7. Kirjoita salasana uudelleen Confirm New Password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  8. Kosketa Submit (Lähetä).
    image
    Voit myös muuttaa sulkuasetukset Login Password (Sisäänkirjaussalasana) -valikossa.