Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

image
  1. image (Paperi)
    Aseta paperikoon ja paperityypin asetukset painamalla tätä painiketta.
  2. A4-merkkivalo/10 x 15 cm ‑merkkivalo
    Osoittaa paperikoon ja paperityypin valitut asetukset.
    image
    • Paperityyppi: tavallinen
    • Paperikoko: A4

(tavallisten asiakirjojen tulostukseen)

image
    • Paperityyppi: muu kiiltävä
    • Paperikoko: 10 × 15 cm

(valokuvien tulostukseen)

image
    Omat asetukset
  3. Wi-Fi-merkkivalo
    • Ilmaisee langattoman verkon tilan.
    image Yhdistetään (vilkkuu)
    image Yhteys muodostettu (palaa)
    image Ei yhteyttä (vilkkuu hitaasti)
    image Off (Pois päältä)
  4. Virran merkkivalo
    Ilmaisee laitteen tilan.
  5. MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO)
    • Tällä painikkeella aloitat kopioinnin mustavalkoisena.
    • Painamalla tätä painiketta samanaikaisesti COLOUR COPY (VÄRIKOPIO)-painikkeen kanssa aloitat asiakirjojen skannauksen (värillisenä tai mustavalkoisena skannausasetusten mukaisesti).
    • Palauta asetukset painamalla samanaikaisesti image(STOP (LOPETA)).
  6. COLOUR COPY (VÄRIKOPIO)
    • Tällä painikkeella aloitat kopioinnin kokonaan värillisenä.
  7. Musteen merkkivalo
    Ilmaisee, kun laite havaitsee mustevirheen tai kun laite on huoltotilassa.
  8. LED-varoitusvalo
    Ilmaisee, kun laite havaitsee virheen tai kun laite on palautustilassa.
  9. image(STOP (LOPETA)) Virtapainike
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Poistu valitusta tilasta painamalla painiketta.
    • Kytke laitteen virta painamalla painiketta image(STOP (LOPETA)).

Sammuta laite ja peruuta kaikki jäljellä olevat toiminnot painamalla painiketta image(STOP (LOPETA)) pitkään. Virran merkkivalovilkkuu ja jää päälle muutamaksi sekunniksi ennen sammumista.

Jos katkaiset laitteen virran painikkeella image(STOP (LOPETA)), tulostuspää puhdistetaan silti säännöllisesti tulostuslaadun säilyttämiseksi. Pidä laite jatkuvasti kytkettynä verkkovirtaan, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, musteen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.

10. image(Wi-Fi)
    • Määritä langattomat asetukset tai tulosta verkkoraportit painamalla painiketta tai painamalla sitä samanaikaisesti toisen painikkeen kanssa. Käytä vain, kun laitetta ei käytetä.
    • Painamalla tätä ja COLOUR COPY (VÄRIKOPIO) -painiketta samanaikaisesti voit käynnistää Wi-Fi:n uudelleen, jos yhteyttä langattomaan verkkoon ei pystytä muodostamaan.
    • Käytä Wi-Fi-tilaa painamalla samanaikaisesti image(STOP (LOPETA)).