Koti > Laitteen asetukset > Laiteasetusten muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla > Yleiset asetukset > Vaihda raportteihin ja taulukoihin tulostettava kieli

Vaihda raportteihin ja taulukoihin tulostettava kieli

Vaihda raportteihin ja taulukoihin tulostettava kieli tarvittaessa.
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Local Language (Kielivalinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Valitse kieli Local Language (Kielivalinta) -pudotusluettelosta.
  7. Kosketa Submit (Lähetä).