Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Skannaus SSH-palvelimelle (SFTP) > Työasema-avainten parin luonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Työasema-avainten parin luonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Client Key Pair (Asiakasavainpari).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Create New Client Key Pair (Luo uusi asiakasavainpari).
  6. Kirjoita Client Key Pair Name (Asiakasavainparin nimi) -kenttään haluamasi nimi (enintään 20 merkkiä).
  7. Napsauta Public Key Algorithm (Yleisen avaimen algoritmi) -pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi algoritmi.
  8. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.

Työasema-avainten pari on nyt luotu ja tallennettu laitteen muistiin. Työaseman avainparin nimi ja julkinen avainalgoritmi näkyvät Client Key Pair List (Asiakasavainparilista) -luettelossa.