Koti > Tietoturva > Active Directory -todennuksen käyttö > Active Directory -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Active Directory -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Active Directory -todennus tukee Kerberos- ja NTLMv2-todennusta. Sinun on määritettävä SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) ja DNS-palvelin todennusta varten.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Restriction Management (Rajoitusten hallinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse User Restriction Function (Käyttäjän rajoituksen funktio)-kentässä Active Directory Authentication (Active Directory -todennus).
  6. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  7. Valitse Active Directory Authentication (Active Directory -todennus)-valikko.
  8. Määritä seuraavat asetukset:
    Valinta
    Kuvaus
    Remember User ID (Muista käyttäjätunnus)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa käyttäjätunnuksesi.
    Active Directory Server Address (Active Directory -palvelinosoite)
    Active Directoryn palvelimen IP-osoite tai palvelimen nimi (esim. ad.example.com).
    Active Directory Domain Name (Active Directory -toimialuenimi)
    Anna Active Directory -toimialueen nimi.
    Protocol & Authentication Method (Protokolla ja todennusmenetelmä)
    Valitse protokolla ja todennusmenetelmä.
    Get Mail Address (Hae postiosoite)
    Tämän asetuksen avulla voit hakea sisään kirjautuneen käyttäjän sähköpostiosoitteen Active Directory -palvelimesta. (Saatavissa todennusmenetelmällä LDAP + kerberos tai LDAP + NTLMv2.)
    Get User's Home Directory (Hae käyttäjän kotihakemisto)

Tämän valinnan avulla voit määrittää kotihakemistosi skannaa verkkoon -kohteeksi. (Saatavissa todennusmenetelmällä LDAP + kerberos tai LDAP + NTLMv2.)

SSL/TLS
    Aseta SSL/TLS-vaihtoehto, jos haluat käyttää SSL-/TLS-tiedonsiirtoa.
    LDAP Server Port (LDAP-palvelinportti)
    Kirjoita portin numero, jonka kautta Active Directory -palvelin yhdistetään LDAP-yhteydellä. (Saatavissa todennusmenetelmällä LDAP + kerberos tai LDAP + NTLMv2.)
    LDAP Search Root (LDAP-hakujuuri)
    Kirjoita LDAP-hakukohteen juurihakemisto. (Saatavissa todennusmenetelmällä LDAP + kerberos tai LDAP + NTLMv2.)
  9. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.