Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Skannaa SharePointiin > Skannattujen tietojen lähettäminen SharePoint-palvelimelle

Skannattujen tietojen lähettäminen SharePoint-palvelimelle

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [SharePointiin]-painiketta.
  3. WWW-pohjaisen hallinnan avulla määrittämäsi palvelinprofiilit näytetään luettelona. Valitse haluamasi profiili. Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.
    image
    • Jos haluat esikatsella skannattuja tuloksia ennen skannattujen tietojen tallennusta, paina image ja sitten [Esikatselu]-painiketta. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää esikatselukuvan nestekidenäytössä. Jos skannaustulos oli hyvä, voit tallentaa työn ja lopettaa painamalla [Aloita].
    • [Skannauksen esikatselu]-vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos

• Asiakirjakooksi on määritetty Pitkä paperi
      • Väri-asetus on Mustavalkoinen
      • Tiedostotyypin asetus on TIFF

4. Paina [Aloita]-painiketta.

Laite aloittaa skannauksen.