Koti > Tietoturva > Ennen verkkosuojaustoimintojen käyttöä

Ennen verkkosuojaustoimintojen käyttöä

Laitteessa käytetään joitakin uusimmista käytettävissä olevista verkkosuojaus- ja salausprotokollista. Nämä verkkotoiminnot voidaan yhdistää yleisiin verkkosuojaustoimintoihin. Ne auttavat tietojen suojauksessa ja laitteen luvattoman käytön estämisessä.
image
Suosittelemme FTP-protokollan poistamista käytöstä. Laitteen käyttö tällä protokollalla ei tapahdu suojatusti. Huomaa kuitenkin, että jos poistat FTP:n käytöstä, Skannaa FTP:hen -ominaisuus ei ole käytettävissä.