Koti > Brother Web Connect > Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen Brother Web Connectin avulla

Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen Brother Web Connectin avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Lähetä skannatut valokuvat ja asiakirjat suoraan WWW-palveluun ilman tietokonetta.
  • Kun skannataan ja lähetetään JPEG- tiedostoja tai hakukelpoisia PDF-tiedostoja, mustavalkoskannaus ei ole käytössä.
  • Kun skannaat ja lähetät Microsoft Office -tiedostoja, mustavalkoskannaus ja harmaasävyskannaus eivät ole käytettävissä.
  • Kun skannaat ja lataat palveluun JPEG-tiedostoja, jokainen sivu ladataan erillisenä tiedostona.
  • Palveluun ladatut asiakirjat tallennetaan albumiin nimeltä From_BrotherDevice.

Kyseisen palvelun WWW-sivustossa on tietoja rajoituksista, kuten palveluun lähetettävien asiakirjojen enimmäiskokoa tai -määrää koskevista rajoituksista.

Jos Web Connect -käyttöoikeuksiasi on rajoitettu toimintalukko-toiminnolla (käytettävissä tietyissä malleissa), et voi lähettää skannattuja tietoja.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina aloitusnäytön [Perus 2]-välilehteä ja paina sitten [Internetiin]-vaihtoehtoa.
    image
    • Jos laitteen nestekidenäytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
    • Nestekidenäytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa tiliä, painamalla image tai image.

Paina palvelun nimeä.

4. Tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä.
  5. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
  6. Suorita tämä toimenpide näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.