Määritä pikakuvake sirukortille sirukortinlukijan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Voit määrittää yhden pikakuvakkeen sirukortille. Kun kosketat sirukortilla laitteeseen yhdistettyä sirukortinlukijaa, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa sirukorttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää sirukorttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin henkilökortin rekisteröinti ja rekisteröi se seuraavaksi uudelle pikakuvakkeelle.

Ennen kuin määrität pikakuvakkeen sirukortille, rekisteröi ulkoinen sirukortinlukija. Rekisteröi kortinlukija käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa. Laitteesi tukee ulkoisia HID-luokan ohjaimia tukevia sirukortinlukijoita.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>External Card Reader (Ulkoinen kortinlukija).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Syötä tarvitut tiedot ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  6. Liitä kortinlukija laitteeseen.
    image
  7. Jos aloitusnäyttö tulee esiin, paina välilehteä, joka sisältää sirukortille osoitettavan pikavalinnan.
  8. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  9. Valitse vaihtoehto [Rekisteröi kortti/NFC] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  10. Kosketa sirukortillasi laitteeseen yhdistettyä sirukortinlukijaa.
  11. Paina [Rekisteröi]-painiketta.
    Pikakuvake määritetään sirukortille.