Brother-laitteen määritys Etäasetusohjelman avulla (Windows)

1. Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.
    image
    Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä laitteen asetusten määritykseen.
  2. Määritä tarvittavat asetukset.
    image
    • Näyttösi saattaa olla erilainen kuin yllä on esitetty.
    Vie
    Tallenna käytössä olevat määritysasetukset tiedostoon osoittamalla tätä.
    Tuo
    Lue asetukset tiedostosta napsauttamalla tätä.
    OK
    Aloita tietojen siirto laitteeseen ja poistu sitten Etäasetusohjelmasta osoittamalla tätä. Jos näyttöön tulee virhesanoma, varmista, että tiedot ovat oikein, ja napsauta sitten OK.
    Peruuta
    Sulje Etäasetusohjelma siirtämättä tietoja laitteeseen osoittamalla tätä.
    Käytä
    Osoittamalla tätä voit lähettää tiedot laitteeseen sulkematta Etäasetusohjelmaa.
    Kaikki laitteet
    Palaa laitteen valintanäyttöön napsauttamalla tätä.
  3. Valitse OK.