Tavaramerkit

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch, ja Safari ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.

Kofax, Kofax Power PDF, Kofax Express, Kofax VRS Elite ja PaperPort ovat Kofaxin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® ja Wi-Fi Direct® ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation rekisteröityjä tavaramerkkejä.

WPA, WPA2, WPA3 ja Wi-Fi Protected Setup ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation tavaramerkkejä.

OpenText ja ISIS ovat OpenText-yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, ja Brother Industries, Ltd. käyttää kyseisiä merkkejä lisenssin alaisuudessa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet kuuluvat niiden omistajille.

EVERNOTE on Evernote Corporationin tavaramerkki ja sitä käytetään lisenssillä.

Android, Google Drive, Google Play ja Google Chrome ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Intel on Intel Corporationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Jokaisella yrityksellä, jonka ohjelman nimi mainitaan tässä oppaassa, on omaa ohjelmaansa koskeva ohjelmiston käyttöoikeussopimus.

Brotherin tuotteissa, liittyvissä tavaramerkeissä ja muussa materiaalissa olevat yritysten tavaramerkit ja tuotteiden nimet ovat kaikki kyseisten yritysten tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.