Koti > Network (Verkko) > Määritä verkkoasetukset > Verkkoasetusten määritys käyttämällä ohjauspaneelia

Verkkoasetusten määritys käyttämällä ohjauspaneelia

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin [Verkko]-valikkoa.
image
Voit myös määrittää ja muuttaa Brother-laitteen verkkoasetuksia käyttämällä hallinnan apuohjelmia, kuten WWW-pohjaista hallintaa.
  1. Paina image[Asetukset]>[Verkko].
  2. Näytä verkkovaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten sitä. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja noudata sitten kosketustoiminnolla varustetun nestekidenäytön ohjeita.