Koti > Brother Web Connect > Brother Web Connect -yleiskuvaus > Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Jos verkkosi käyttää välityspalvelinta, seuraavat välityspalvelintiedot on määritettävä WWW-pohjaista hallintaa käyttämällä:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • User Name (Käyttäjätunnus)
  • salasana.
image
Suosittelemme seuraavia selaimia: Microsoft Internet Explorer 11.0 tai uudempi / Microsoft Edge Windows-käyttöjärjestelmässä, Safari 12.0 tai uudempi Mac-käyttöjärjestelmässä, Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä (4.x tai uudempi) ja Google Chrome/Safari iOS-käyttöjärjestelmässä (10.x tai uudempi). Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Varmista, että Proxy (Välityspalvelin) -valintaruutu on valittu, ja valitse sitten Submit (Lähetä).
  6. Napsauta Proxy (Välityspalvelin) -kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  7. Anna välityspalvelimen tiedot.
  8. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.