Brother-laitteen määritys Etäasetusohjelman avulla (Mac)

Lataa ja asenna Etäasetusohjelma sivustossa support.brother.com.

1. Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother, valitse mallisi nimi ja kaksoisnapsauta sitten Brother Remote Setup-kuvaketta.
    Jos Etsi laitteita -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse mallisi nimi ja valitse sitten Yhdistä.
    image
    Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä laitteen asetusten määritykseen.
  2. Määritä tarvittavat asetukset.
    image
    • Näyttösi saattaa olla erilainen kuin yllä on esitetty.
    Vie
    Tallenna käytössä olevat määritysasetukset tiedostoon napsauttamalla tätä.
    Tuo
    Osoita tätä, kun haluat tuoda tiedoston ja lukea sen asetukset.
    OK
    Aloita tietojen siirto laitteeseen ja poistu sitten Etäasetusohjelmasta napsauttamalla tätä. Jos näyttöön tulee virhesanoma, kirjoita oikeat tiedot uudelleen ja valitse sitten OK.
    Peruuta
    Sulje Etäasetusohjelma siirtämättä tietoja laitteeseen napsauttamalla tätä.
    Käytä
    Napsauttamalla tätä voit lähettää tiedot laitteeseen sulkematta etäasetusohjelmaa.
    Kaikki laitteet
    Palaa laitteen valintanäyttöön napsauttamalla tätä.
  3. Kun olet valmis, osoita OK-kuvaketta.