Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Jos langaton tukiasema/reititin tukee WPS-toimintoa, voit määrittää langattoman verkon asetukset PIN (Personal Identification Number) -menetelmällä.

PIN-menetelmä on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä yhteydenottomenetelmistä. Langaton verkko ja sen suojausasetukset voidaan määrittää lähettämällä kirjautujan (Brother-laite) luoma PIN-koodi rekisterinpitäjään (langatonta lähiverkkoa hallitseva laite). Lisätietoja WPS-tilan käytöstä on langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.

Tyyppi A
Kytkentä, kun langaton tukiasema/reititin (1) toimii rekisterinpitäjän sijaisena.
image
Tyyppi B
Kytkentä, kun toista laitetta (2), kuten tietokonetta, käytetään rekisterinpitäjänä.
image
  1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WPS-/PIN-koodi].
  2. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön? Haluatko jatkaa?], paina [Kyllä]-painiketta.
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla [Ei]-painiketta.
  3. Nestekidenäytössä näkyy kahdeksanmerkkinen PIN-koodi, ja laite aloittaa langattoman tukiaseman/reitittimen hakemisen.
  4. Käytä verkkoon yhdistettyä tietokonetta ja kirjoita selaimesi osoiteriville rekisterinpitäjänä käytettävän laitteen IP-osoite. (Esimerkki: http://192.168.1.2)
  5. Siirry WPS-asetusten sivulle ja kirjoita PIN-koodi. Toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
    image
    • Rekisterinpitäjänä on yleensä langaton tukiasema/reititin.
    • Asetussivu vaihtelee langattoman tukiaseman/reitittimen merkin mukaan. Yksityiskohtaisempia tietoja on langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
Jos käytät Windows 7-, Windows 8.1- tai Windows 10 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, tee seuraavat toimenpiteet:
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

• Windows 8.1

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkorivi tulee näkyviin, napsauta Asetukset>Ohjauspaneeli>Laitteisto ja äänet>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite-painiketta.

• Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite .

image
    • Jos haluat käyttää Windows 7-, Windows 8.1- tai Windows 10 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, se on rekisteröitävä verkkoon etukäteen. Yksityiskohtaisempia tietoja on langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    • Jos käytät Windows 7-, Windows 8.1- tai Windows 10 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, voit asentaa skanneriohjaimen langattoman verkon määrittämisen jälkeen näytön ohjeita noudattamalla. Asenna täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti imageimage Pika-asennusopas.
  2. Valitse laitteesi ja valitse Seuraava.
  3. Anna laitteen nestekidenäytössä näkyvä PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava.
  4. (Vain Windows 7) Valitse verkkosi ja valitse sitten Seuraava.
  5. Valitse Sulje.
Jos langaton laite on kytketty onnistuneesti, nestekidenäytössä näkyy [Yhdistetty].
Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.