Ennen AirPrint-skannauksen käyttämistä

Ennen kuin käytät AirPrint-skannausta, lisää Brother-laitteesi Mac-laitteen skanneriluetteloon.
  • Varmista, että laitteessasi on viimeisin laiteohjelmisto, sillä et voi käyttää tätä toimintoa ilman sitä. Tarkista viimeisin laiteohjelmiston päivitys verkko-osoitteesta support.brother.com.

• Varmista, että Brother-laitteesi ja Mac-laitteesi on yhdistetty joko langattomasti tai USB-kaapelilla.
  1. Valitse Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.
  2. Valitse Tulostimet ja skannerit.
  3. Osoita +-kuvaketta vasemmalla olevan Skannerit-paneelin alapuolella.
    Lisää tulostin-näyttö avautuu.
  4. Valitse Brother-laitteesi ja valitse sitten Brother XXX-XXXXX Käyttö-ponnahdusvalikosta.
  5. Valitse Lisää.