Koti > Tietoturva > LDAP-todennuksen käyttö > LDAP-todennuksen esittely

LDAP-todennuksen esittely

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

LDAP Authentication (LDAP-todennus) rajoittaa laitteen käyttöä. Jos LDAP-todennus otetaan käyttöön, laitteen ohjauspaneeli lukitaan. Et voi muuttaa laitteen asetuksia ennen kuin syötät käyttäjätunnuksen ja salasanan.

LDAP-todennus tarjoaa seuraavan ominaisuuden:

• Hakee käyttäjätunnuksesi mukaisen sähköpostiosoitteen LDAP-palvelimelta skannattuja tietoja lähetettäessä sähköpostipalvelimelle.

Voit käyttää tätä ominaisuutta valitsemalla On (Päällä)-vaihtoehdon Get Mail Address (Hae postiosoite) -asetukselle. Sähköpostiosoitteesi asetetaan lähettäjäksi, kun skannattuja tietoja lähetetään sähköpostipalvelimelle, tai vastaanottajaksi, jos lähetät skannatut tiedot sähköpostiosoitteeseesi.

Voit muuttaa LDAP-todennusasetukset WWW-pohjaisen hallinnan avulla.