Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määrittäminen käyttämään langatonta verkkoa laitteen ohjauspaneelin ohjatun asennuksen avulla

Laitteen määrittäminen käyttämään langatonta verkkoa laitteen ohjauspaneelin ohjatun asennuksen avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteesi asetusten määritystä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin nykyiset langattoman verkon asetukset.
    Verkkonimi (SSID)

Verkkoavain (salasana)

esim.

Verkkonimi (SSID)
    HEI
    Verkkoavain (salasana)
    12345
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytetty verkkoavain (salasana). Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[Etsi Wi-Fi-verkko].
  3. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön? Haluatko jatkaa?], paina [Kyllä]-painiketta.
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla [Ei]-painiketta.
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä. Paina image- tai image-painiketta, kunnes näytössä on SSID, johon haluat yhdistää, ja paina sitä sitten.
  5. Paina [OK]-painiketta.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytät todennusta ja salausmenetelmää, joka edellyttää verkkoavainta (salasanaa), anna ensimmäisessä vaiheessa muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana).

Kun olet syöttänyt kaikki merkit, paina [OK]-painiketta.

• Jos todennusmenetelmänä on avoin järjestelmä eikä salausmenetelmää ei käytetä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  7. Laite yrittää yhteydenottoa valittuun langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on kytketty onnistuneesti, nestekidenäytössä näkyy [Yhdistetty].
Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.