Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Ulkoisista laitteista skannaamisen rajoittaminen

Ulkoisista laitteista skannaamisen rajoittaminen

Tämä toiminto mahdollistaa skannaustoimintojen rajoittamisen ulkoisista laitteista.
Suosittelemme seuraavia selaimia: Microsoft Internet Explorer 11.0 tai uudempi / Microsoft Edge Windows-käyttöjärjestelmässä, Safari 12.0 tai uudempi Mac-käyttöjärjestelmässä, Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä (4.x tai uudempi) ja Google Chrome/Safari iOS-käyttöjärjestelmässä (10.x tai uudempi). Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan from PC (Skannaa PC:stä).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Poista Pull Scan (Vetoskannaus) -vaihtoehto käytöstä.
  6. Valitse Submit (Lähetä).