Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Skannaus SSH-palvelimelle (SFTP) > Palvelimen julkisen avaimen tuonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Palvelimen julkisen avaimen tuonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten vaihtoehtoa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Server Public Key (Palvelimen julkinen avain).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Import Server Public Key (Tuo palvelimen julkinen avain).
  6. Valitse tuotava tiedosto.
  7. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
Palvelimen julkinen avain tuodaan tietokoneellesi.