Koti > Laiteasetukset > Laiteasetusten muuttaminen tietokoneesta > Laiteasetusten muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla > WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

Vastaavat mallit:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään)-painiketta.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi ja valitse sitten Login (Kirjaudu sisään).
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Login Password (Kirjautumissalasana).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Noudattamalla näytön Login Password (Kirjautumissalasana) -ohjeita kirjoita salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään.
  6. Kirjoita salasana uudelleen Confirm New Password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  7. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
    image
    Voit myös muuttaa sulkuasetukset Login Password (Kirjautumissalasana) -valikossa.