CA-varmenteen tuonti

Vastaavat mallit:ADS‑1350W / ADS‑1800W
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>CA Certificate (Varmenteiden myöntäjän varmenne).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Napsauta Import CA Certificate (Tuo varmenteiden myöntäjän varmenne).
  6. Selaa tuotavaan tiedostoon.
  7. Napsauta Submit (Lähetä).