Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Tallenna skannatut asiakirjat käyttämällä työnkulkuun skannaamisen toimintoa

Tallenna skannatut asiakirjat käyttämällä työnkulkuun skannaamisen toimintoa

Vastaavat mallit:ADS‑1800W
Tee seuraavat ennen skannaamista käyttäen Brother iPrint&Scan -ominaisuutta (Windowsille ja Macille):
  1. Määritä Skannaa työnkulkuun -asetukset. Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet
  2. Valitse aloitusnäytöstä Laitteen skannausasetukset>Työnkulku ja valitse sitten luomasi työnkulku.
  1. Paina image- tai image-painiketta, jolloin [Työnkulut] tulee näkyviin, ja paina sitten sitä.
  2. Valitse kohde, johon haluat tallentaa skannatut asiakirjasi. Jos laitteeseen on yhdistetty useita tietokoneita, paina image- tai image-painiketta, jotta näkyviin tulee se kohdetietokone, johon haluat tallentaa, ja paina sitä.
  3. Valitse työnkulku.
  4. Paina [Aloita]-painiketta.
    image
    • Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak] -painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen.