ICA-ohjainasetukset

Vastaavat mallit:ADS‑1300
image

Jos haluat säätää kuvansiirtäjän asetuksia, valitse Näytä yksityiskohdat.

image

Kohteiden nimet ja määritettävissä olevat arvot voivat vaihdella laitteen mukaan.

1. Laji
    Voit valita Väri, Mustavalkoinen tai Teksti.
  2. Tarkkuus
    Määrittää haluamasi asiakirjan tarkkuuden.
  3. Skannauskoko/Koko
    Määrittää asiakirjan paperikoon.
  4. Suunta
    Määrittää asiakirjan suunnan.
  5. Duplex (vain tuetut mallit)
    Voit valita Duplex-valintaruudun ja suorittaa kaksipuolisen skannauksen.
  6. Skannaa kohteeseen
    Määrittää kohdekansion tai -sovelluksen.
  7. Nimi
    Antaa sinun kirjoittaa etuliitetekstin, jota käytetään skannatun kuvan nimen osana.
  8. Muoto
    Määrittää skannatun tiedon tiedostomuodon.
  9. Yhdistä yhdeksi dokumentiksi
    Antaa sinun skannata asiakirjan yhtenä kohteena ja tallentaa sen yhtenä tiedostona, kun tiedostomuodoksi on valittu PDF tai TIFF.
  10. OCR (tuettu vain macOS-versioissa)
    Tämän avulla voit skannata tekstin niin, että sitä voi muokata, valitsemalla tiedostomuodoksi PDF:n.
  11. Kuvankorjaus
    Valitun Laji-asetuksen mukaan antaa sinun määrittää seuraavat asetukset:
    Laji Määritettävät asetukset
    Väri Kirkkaus, Sävy, Lämpötila, Värikylläisyys
    Mustavalkoinen Kirkkaus, Kontrasti
    Teksti Kynnys