Aseta asetuslukon salasana tai muuta sitä

Vastaavat mallit:ADS‑1800W
  1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Yleiset asetukset]>[Asetuslukko].
    image
    Jos haluat vaihtaa salasanan, paina image-painiketta [Asetukset]>[Yleiset asetukset]>[Asetuslukko]>[Aseta salasana] ja syötä sitten nykyinen nelinumeroinen salasanasi. Paina [OK]-painiketta.
  2. Anna nelinumeroinen luku salasanalle käyttämällä numeroita 0–9. Paina [OK]-painiketta.
  3. Kun kosketusnäytössä näkyy [Vahvista:], anna uusi salasana uudelleen. Paina [OK]-painiketta.
  4. Paina image-painiketta.