Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Brother iPrint&Scan -sovelluksen käyttö (Windows/Mac)

Brother iPrint&Scan -sovelluksen käyttö (Windows/Mac)

Brother iPrint&Scan Windowsille ja Macille -ohjelmiston avulla voit skannata tietokoneelta käsin.
  • Tämä toiminto ei ole käytettävissä maissa, joissa noudatetaan sovellettavia vientimääräyksiä.
  • Uusimman version lataaminen:

• Windows:

Siirry mallin Ladattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads ja lataa ja asenna sitten Brother iPrint&Scan.

• Mac:

Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan Apple App Storesta.

Asenna pyydettäessä laitteen käyttöön tarvittava ohjain ja ohjelmisto. Lataa laitteesi uusin ohjain ja ohjelmisto mallisi Ladattavat tiedostot -sivulta verkkosivustossa support.brother.com/downloads.

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11

Valitse image>Kaikki sovellukset>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 10

Napsauta image>Brother>Brother iPrint&Scan.

image

Varsinainen näyttö saattaa olla erilainen sovelluksen versiosta riippuen.