De standaardinstellingen van elke knop wijzigen

U kunt de standaardinstellingen van de knoppen Figuur (Afbeelding), Figuur (OCR), Figuur (E-mail) en Figuur (Bestand) wijzigen.
1
Klik met de rechtermuisknop op de knop die u wilt instellen en klik op Knopinstellingen. Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven.
2
Kies de gewenste instellingen voor Type Bestand, Resolutie, Type Scan, Documentgrootte, Helderheid, Contrast, Continu scannen en Tweezijdig scannen.
3
Klik op OK. De nieuwe instellingen worden gebruikt als standaardinstellingen.