Documenten scannen die langer zijn dan A4

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
2
Klik op het tabblad Apparaatinstellingen (in het voorbeeld wordt de Startmodus gebruikt).
Scherm
3
Klik op de knop Scaninstellingen apparaat. Het dialoogvenster Scaninstellingen apparaat wordt weergegeven.
Scherm
4
Selecteer het tabblad voor de Scannen-naar-actie die u wilt wijzigen (Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand).
5
Selecteer Lang papier (normale breedte) of Lang papier (smalle breedte) in de keuzelijst Documentgrootte.
Opmerking Opmerking
Met elke optie voor Lang papier kan een groot document worden gescand tot maximaal het volgende formaat:
Lang papier (normale breedte): 215,9 × 863,0 mm
Lang papier (smalle breedte): 107,9 × 863,0 mm
Als u Lang papier niet kunt selecteren, schakelt u de selectievakjes Duplex(dubbelzijdig) Scannen en Autom. rechtmaken uit.
6
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen). Klik op OK.
Laad uw document.
Druk op Scannen naar pc. Het scannen wordt gestart.