De afdrukstand van het document aanpassen aan de tekst

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
2
Klik op het tabblad SCAN terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt, op de knop voor de Scannen-naar-actie die u wilt wijzigen (Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand). Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven (in het volgende voorbeeld wordt Afbeelding gebruikt).
Scherm
3
Klik op de knop Geavanceerde inst. Het dialoogvenster Geavanceerde inst. wordt weergegeven.
Scherm
4
Schakel het selectievakje Afbeelding automatisch draaien in en klik vervolgens op OK.
Klik op OK.