Naar een bewerkbaar tekstbestand scannen (OCR)

Met de knop Figuur (OCR) kunt u een document scannen en het omzetten in tekst. Deze tekst kan met uw favoriete tekstverwerkingsprogramma worden bewerkt.
Opmerking Opmerking
Nuance™ PaperPort™12SE moet op uw computer zijn geïnstalleerd.
1
Laad uw document.
2
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
3
Selecteer het tabblad Scan.
Scherm
4
Klik met de rechtermuisknop op de knop Figuur (OCR) en selecteer Knopinstellingen om instellingen te wijzigen, zoals het bestandsformaat, de resolutie of de kleurinstelling (zie Scaninstellingen wijzigen).
5
Klik op de knop Figuur (OCR).
Het berichtdialoogvenster wordt weergegeven. Klik op de knop Starten met scannen.
Het document wordt gescand, wordt omgezet in tekst die kan worden bewerkt en wordt vervolgens naar uw standaard tekstverwerkingsprogramma gestuurd.
Opmerking Opmerking
Schakel het selectievakje Niet opnieuw laten zien. in als u het berichtdialoogvenster niet meer wilt weergeven.