Het aantal pagina's weergeven in de scanresultaten

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
2
Selecteer het tabblad Scan.
Scherm
3
Klik met de rechtermuisknop op de knop die u wilt gebruiken (Figuur (Afbeelding), Figuur (OCR), Figuur (E-mail) of Figuur (Bestand)) en selecteer Knopinstellingen in de lijst. Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven (in het volgende voorbeeld wordt Afbeelding gebruikt).
Scherm
4
Klik op de knop Geavanceerde inst. Het dialoogvenster Geavanceerde inst. wordt weergegeven.
Scherm
5
Schakel het selectievakje Scanresultaten weergeven in en klik vervolgens op OK.
Klik op OK.