FAQ's (veelgestelde vragen)

Bij het Brother Solutions Center vindt u alles wat u nodig hebt voor uw Brother-machine. Hier downloadt u de meest recente softwaredocumenten en hulpprogramma's en vindt u antwoorden op veelgestelde vragen, tips voor het oplossen van problemen en informatie over hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw Brother-product.
Opmerking Opmerking
U kunt hier controleren of er updates zijn voor Brother-drivers.
Zorg ervoor dat de prestaties van uw machine up-to-date blijven door te controleren op de nieuwste firmware-update.