Artspira+ Foutmeldingen

Op deze pagina worden fouten vermeld die kunnen optreden bij het gebruik van de functies, en de voorgestelde oplossingen.

Foutmeldingen

Conversiefout :Artspira AI, Portretconversie

• Bericht:
    De conversie is mislukt.
  • Oorzaak:
    De geselecteerde afbeelding is niet geschikt voor conversie.
  • Oplossingen:
    Controleer de afbeelding en bevestig dat deze voldoet aan de criteria voor conversie.
    Zorg ervoor dat:
    (1) Het onderwerp is op de hele foto zichtbaar.
    (2) Het gezicht duidelijk zichtbaar is.
    Probeer het opnieuw na bevestiging.

Netwerkfout :Afbeelding om te borduren, Artspira AI, Portretconversie

• Bericht:
    Uitvoering is mislukt. Controleer het netwerk en probeer het opnieuw.
  • Oorzaak:
    Uw apparaat bevindt zich mogelijk te ver van het toegangspunt voor het netwerk.
  • Oplossingen:
    Zorg dat u zich dichter bij het toegangspunt bevindt en bedien het mobiele apparaat.

For more information

Klik hier voor meer informatie over Afbeelding om te borduren.

Klik hier voor meer informatie over Artspira AI.

Klik hier voor meer informatie over Portretconversie.

Contact