Externe bestanden importeren Foutcode

Op deze pagina worden de oorzaken en oplossingen beschreven voor fouten die zich kunnen voordoen wanneer u [Externe bestanden importeren] gebruikt.

Foutcode

E11001

• Bericht:
    Het afbeeldingsbestand is mogelijk te groot. U kunt geen bestand importeren dat groter is dan 10 MB. (E11001)
  • Oorzaak:
    Het geïmporteerde bestand is te groot.
  • Oplossingen:
    De bestandsgrootte kan niet meer bedragen dan 10 MB. Maak het bestand kleiner en probeer het opnieuw.

Foutcode (Borduurgegevens)

E21041-1

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E21041-1)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Patroonbestanden met [Universele ring], [Jumboraam] en [Aangepast formaat] kunnen niet worden gebruikt voor dit project. Kies een ander bestand.

E21041-2

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E21041-2)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Bestanden met [Open-borduurwerkpatroon] kunnen niet worden gebruikt voor dit project. Kies een ander bestand.

E21041-4

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E21041-4)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Dit borduurpatroonbestand kan niet worden gelezen. Kies een ander bestand.

Foutcode (Patronen snijden)

E11002

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11002)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Dit snijpatroonbestand kan niet worden gelezen. Kies een ander bestand.

E11005

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11005)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Dit snijpatroonbestand kan niet worden gelezen. Kies een ander bestand.

E11006

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11006)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Bij het importeren van SVG-bestanden kunnen alleen vectorgegevens worden gelezen. Ingesloten afbeeldingen, tekstgegevens zonder omtrek, en kenmerken en stijlen zoals een lijndikte, verloop of transparantie-effect, kunnen niet worden gelezen.

E11101

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11101)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    FCM-bestanden kunnen niet worden gebruikt voor dit project. Kies een ander bestand.

E11102

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11102)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Bestanden met een snijpatroon voor [Rhinestone] kunnen niet worden gebruikt voor dit project. Kies een ander bestand.

E11103

• Bericht:
    Dit bestand kan niet worden geïmporteerd. (E11103)
  • Oorzaak:
    Dit bestand is niet compatibel en kan niet worden geïmporteerd.
  • Oplossingen:
    Bestanden met een snijpatroon voor [Piercing] kunnen niet worden gebruikt voor dit project. Kies een ander bestand.

N11001

• Bericht:
    Een aantal objecten in het bestand kan niet worden geïmporteerd. (N11001)
  • Oorzaak:
    Einige Objekte in dieser Datei sind nicht kompatibel. Inkompatible Elemente werden aus dem Muster entfernt, daher ist diese Datei unvollständig und kann nicht verwendet werden.
  • Oplossingen:
    Bij het importeren van SVG-bestanden kunnen alleen vectorgegevens worden gelezen. Ingesloten afbeeldingen, tekstgegevens zonder omtrek, en kenmerken en stijlen zoals een lijndikte, verloop of transparantie-effect, kunnen niet worden gelezen.

N11002

• Bericht:
    De grootte van de geïmporteerde SVG is automatisch gewijzigd om binnen de rode streepjeslijn van het tekengebied te passen. (N11002)
  • Oorzaak:
    Het geïmporteerde bestand is groter dan uw matgrootte.
  • Oplossingen:
    Druk op [OK] om het patroon te verkleinen en aan te passen aan de grootte van uw mat en het te importeren in Artspira [Mijn creaties].

Voor meer informatie:

Tik hier voor meer informatie over [Externe bestanden importeren].

Contact