Main Image

Introducerar Brother SupportCenter

Den mobila appen som ger dig senaste supportinformationen i handen.

Vad är SupportCenter?

Supportcenter är en mobil app som ger den senaste supportinformationen för din Brother produkt. Den här lättanvända appen ger dig tillgång till information om inställningar, produktmanualer, Frequently Asked Questions (FAQs) och felsökningstips.

※Den här bilden är endast för illustrativt syfte.

Hur man installerar SupportCenter

1. 1. Besök App Store i ditt valda operativsystem:
    • google play
    • App Store
  2. 2. Klicka på "Brother SupportCenter" och installera appen.

Operativsystem som stöds och enheter

• Android:6.0 eller senare
  • iOS:15.0 eller senare (Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch)

Vilka är dom viktigaste funktionerna i SupportCenter?

• Videoklipp

Videoklipp

Du kan visa videoklipp hur du använder eller installerar produkten.

• Bruksanvisningar

Bruksanvisningar

Ta del av bruksanvisningar.

• Vanliga frågor och felsökning

Vanliga frågor och felsökning

Ta del av vanliga frågor och felsökningsinformation.

• Information om tillbehör

Information om tillbehör

Du kan kontrollera förbrukningsmaterial och tillbehör och alternativ för din produkt,

• Kombination av tyg/tråd/nål

Kombination av tyg/tråd/nål

Du kan kontrollera lämplig tråd och nål för det tyg du vill sy på.

• Kombination av material/matta/blad

Kombination av material/matta/blad

Du kan kontrollera lämplig inställning för bladskala, matta, skärblad med mera för det material som du vill skära och rita på.

• Kontakt

Kontakt

Du kan ta del av kontaktinformationen till Brothers kundservice.

• QR-kodläsare

QR-kodläsare

Du kan skanna QR- och Data Matrix-koder för Brother-produkter eller bruksanvisningar för att få mer information.