Main Image

Vi Introduserer Brother SupportCenter

Mobile app som gir deg den siste supportinformasjonen.

Hva er SupportCenter?

SupportCenter er en mobil app leverer den nyeste støtteinformasjonen for ditt Brother-produkt. Appen gir deg tilgang til oppsettinformasjon , produkthåndbøker , vanlige spørsmål og feilsøkingstips .

※Dette bildet er kun ment som illustrasjon.

Hvordan installere SupportCenter

1. 1. Gå til App Store for ditt valgte operativsystem:
    • google play
    • App Store
  2. 2. Velg "Brother SupportCenter" og installere programmet.

Støttede operativsystemer og enheter

• Android:6.0 eller nyere
  • iOS:15.0 eller nyere (kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch)

Hva er de viktigste funksjonene i SupportCenter?

• Videoer

Videoer

Du kan se videoer om hvordan du bruker produktet eller setter det opp.

• Bruksanvisning

Bruksanvisning

Du kan se bruksanvisninger for produkter.

• Vanlige spørsmål og feilsøking

Vanlige spørsmål og feilsøking

Du kan se vanlige spørsmål og informasjon om feilsøking.

• Informasjon om tilbehør

Informasjon om tilbehør

Finn ut hva som finnes av rekvisita, tilbehør og ekstrautstyr for ditt produkt.

• Kombinasjon av stoff/tråd/nål

Kombinasjon av stoff/tråd/nål

Du kan sjekke den passende tråden og nålen for stoffet du ønsker å sy.

• Kombinasjon av materiale/matte/kniv

Kombinasjon av materiale/matte/kniv

Du kan sjekke passende innstillinger for matte, kniv og knivskala ol. for materialet du ønsker å kutte og tegne.

• Kontakt

Kontakt

Du kan finne kontaktinformasjon for Brother kundeservice.

• QR-kodeleser

QR-kodeleser

Du kan skanne QR- og Data Matrix-koder på Brother-produkter eller -bruksanvisninger for å få mer informasjon.