Als de begin-/eindpunten voor het borduren zijn gewijzigd

Als de begin-/eindpunten van lijn borduren met de motiefsteek, stamsteek, chenillesteek of kettingsteek zijn gewijzigd of geoptimaliseerd, selecteert u een instelling voor [Begin-/eindtype] bij de lijn-borduureigenschappen.

Begin-/eindtype en Begin/eindpunten, het middenpunt en referentiepunt van een borduurpatroon verplaatsen

Als [Doorvoeren] is geselecteerd bij [Begin-/eindtype], worden verspringende steken toegevoegd aan het begin of het einde van patroonstiksels (met een motiefsteek, stamsteek, chenillesteek of kettingsteek). Als [Rijgen] is geselecteerd bij [Begin-/eindtype], worden stiksteken langs het pad ingevoegd aan het begin van en tussen patroonstiksels.

Voordat de begin-/eindpunten worden gewijzigd

1. Het pad dat wordt geborduurd
  2. Beginpunt/eindpunt

Wanneer het beginpunt wordt verplaatst

Doorvoeren

1. Beginpunt
  2. Overspringende steek
  3. Eindpunt

Rijgen

1. Beginpunt
  2. Rijgsteek
  3. Eindpunt

• Nadat u het begin-/eindtype hebt gewijzigd, controleert u het stiksel met de steeksimulator.

Het borduurpatroon controleren in de steeksimulator

• Borduurpatronen waarvan het begin-/eindtype van lijn borduren met de motiefsteek is gewijzigd of geoptimaliseerd in een eerdere toepassing dan versie 8, worden geopend of geïmporteerd met deze instelling opgegeven als verspringende steken.