Borduurontwerpen van bestandstype PES als miniaturen weergeven

Borduurpatronen van bestandstype PES kunnen als miniaturen worden weergegeven in de Verkenner (Windows Verkenner in Windows 7 en Verkenner in Windows 8.1/10). Hiermee kunt u borduurpatronen gemakkelijker beheren.

Klik op om informatie over borduurpatroonbestanden weer te geven.

Klik op om borduurpatroonbestanden als miniaturen weer te geven.