Verspringende steken en afknippen van verspringende steken

Machinaal draadknippen volgens de instellingen die zijn opgegeven in Layout & Editing

Wanneer is geselecteerd in het dialoogvenster [Ontwerpinstellingen] van Layout & Editing, kan draadknippen bij elke verspringende steek worden in- of uitgeschakeld.
Deze instellingen worden opgeslagen in borduurgegevensbestanden (.pes).
Als u dit geïmporteerde PES-bestand borduurt met onze borduurmachine met meerdere naalden en met de functie Afknippen van verspringende steken ingeschakeld, wordt de draad door de machine afgeknipt volgens de PES-gegevensinstellingen.

Meer bijzonderheden over de functie Afknippen van verspringende steken vindt u in de gebruiksaanwijzing van uw borduurmachine.

Draadknipinstellingen opgeven in Layout & Editing

1. Selecteer in het dialoogvenster [Ontwerpinstellingen].

De instellingen van de ontwerppagina opgeven

2. Geef de draadkniplocaties weer in Layout & Editing.

Memo van De weergave van het borduurontwerp wijzigen

3. Schakel de functie Afknippen van verspringende steken in/uit voor elk borduurpatroon.

Afknippen van verspringende steken

Wijzig zo nodig de instellingen in de volgende gevallen.

1. Stiksel
  2. Overspringende steek

Deze instellingen worden alleen toegepast wanneer u borduurt met onze borduurmachines met meerdere naalden. Deze instellingen worden niet toegepast bij andere borduurmachines.