Venster van Stitch Design Factory

1. Knop Toepassing
  2. Lint
  3. Werkbalk voor snelle toegang
  4. Knop Opties
  5. Knop Help
  6. Deelvenster Importeren
  7. Voorbeelddeelvenster
  8. Ontwerpvlak
  9. Statusbalk

Informatie over vensters

10. Zoomen

Wanneer het PMP-formaat is geselecteerd voor geƫxporteerde bestanden, hebben de gegevens de volgende drie vlakken.

1. Ontwerpvlak

Dit is het vlak waar het borduursteekpatroon kan worden gemaakt. Het ontwerpvlak bestaat uit het hoofdvlak en het uitbreidingsvlak.

2. Hoofdvlak

Dit is het vlak waar de naald van de naaimachine kan bewegen. Geef het beginpunt en eindpunt van het borduursteekpatroon binnen het vlak aan.

3. Uitbreidingsvlak

Dit is het vlak buiten het vlak waar de naald van de naaimachine kan bewegen. Dit kan worden gebruikt bij het maken van het borduursteekpatroon, maar zorg ervoor dat u het beginpunt en eindpunt aangeeft binnen het hoofdvlak.