Het type van te exporteren bestanden wijzigen

Sommige naaimachines kunnen borduursteekpatronen gebruiken die groter zijn dan de standaardontwerppagina van deze toepassing.

Het PMV-bestandstype is voor patronen met de standaardmaat en het PMP-bestandstype is voor grote patronen.

Het bestandstype wijzigen voor bestanden die moeten worden geƫxporteerd van PMV naar PMP

1. Klik op en op [Opties].
  2. Klik op [Best.formaat export sel.] en vervolgens op [Machinetype controleren].
  3. Typ het naaimachinenummer naast [Machinenummer (nr.)] en klik vervolgens op [Controleren].

Meer bijzonderheden over de locatie van het machinenummer vindt u in de handleiding bij uw naaimachine.

4. Als uw naaimachine grote borduursteekpatronen kan gebruiken, wordt het volgende bericht weergegeven. Klik op [Ja].

Nadat er een bericht is weergegeven, klikt u op [OK].
    Het formaat van het exportbestand wijzigt naar het PMP-formaat.

Als uw naaimachine geen grote borduursteekpatronen kan gebruiken, wordt het volgende bericht weergegeven. Klik op [OK].

Het bestandstype wijzigen voor bestanden die moeten worden geƫxporteerd van PMP naar PMV

1. Klik op en op [Opties].
  2. Klik op [Best.formaat export sel.] en vervolgens op [Standaard].
  3. Nadat er een bericht is weergegeven, klikt u op [OK].

Het type van het exportbestand wijzigt naar het PMV-formaat.